mos

МИНИСТАРСТВО ОМЛАДИНЕ И СПОРТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

 

skimanijaci

УДРУЖЕЊЕ ЉУБИТЕЉА СКИ СПОРТА СКИМАНИЈАЦИ

   Удружење љубитеља ски спорта «Ски Манијаци», нестраначко је, невладино и непрофитно удружење грађана. Настало је на, за наше прилике, помало неуобичајен начин – као одговор на једно питање постављено на интернет форуму посвећеном скијању.

eol

ПАРАГЛАЈДИНГ КЛУБ ЕОЛ

   Параглајдин Клуб "Еол"је настао 19.07.1992 године.Где исте године поциње организација свог првог такмицења у прецизном слетању.Један је од најстаријих и најбројнијих клубова у земљи...

pegaz

ПАРАГЛАЈДИНГ КЛУБ ПЕГАЗ - ИВАЊИЦА

 

golija-rs

ПОРТАЛ ГОЛИЈА.РС

   Нема дела Голије о коме њени становници не знају неку причу. Али зато се сви затечено почешу по глави кад их питате како је сама планина добила име. Одговор се сам намеће када кренете голијским путевима и беспућима.

dcv

ДИРЕКТОРАТ ЦИВИЛНОГ ВАЗДУХОПЛОВСТВА БЕОГРАД

   Директорат цивилног ваздухопловства је национално регулаторно и надзорно тело Републике Србије у ваздушној пловидби који своје послове обавља у складу са Законом о ваздушном саобраћају РС и прописима Европске уније. Приоритет је континуиран рад на унапређењу услова за безбедан и обезбеђен ваздуши саобраћај по међународним стандардима.

kosava

ПАРАГЛАЈДИНГ КЛУБ КОШАВА - БЕОГРАД

   Спортско удружење „Кошава“ основано је 2009. године са сврхом промоције и едукације екстремног спорта - параглајдинга у нашој земљи.

 

Avis

БРАНКО ЈАНКОВИЋ АВИС ЗЛАТИБОР

Airline pilot ,,Jat Airways,,(retirement) with valid licence (JAR-ATPL), Instruktor(CPL) and Paragliding Instructor engaged in Paragliding School ,,AVIS,, Zlatibor, Serbia.

pgearth

WWW.PARAGLIDINGEARTH.COM

ParaglidingEarth is a paragliding sites guide.
On the wiki style, it is a contributive database : everyone is kindly invited to add or edit the information on PG sites

Enjoy your visit, and fly happy and safe !

pgforum

WWW.PARAGLIDINGFORUM.COM

For our general guidelines for posting at Paragliding Forum, please click here

AdriaFly

ПАРАГЛАЈДИНГ КЛУБ “ADRIA FLY” ХЕРЦЕГ НОВИ

   Параглидинг клуб "Адриафлy" из Херцег-Новог је спортска друштвена организација регистрована  2008. године у "Министарству Културе,Спорта и Медија" Републике Црне Горе. "Адриафлy" је члан "Ваздухопловног Савеза Црне Горе" од 2011. год.
   
Клуб управља регистрованим и потпуно уређеним полетиштем "Диздарица", које је у сарадњи са Општином Херцег-Нови изградио 2010. год.

HomeAnim

facebook.com/SportUnionAresyoutube.com/user/ciroariljepanoramio.comgoogle+vk

Switch to English version of web-site

 

Akcije: Аrilje extreme sport show 2011, Meтео Параглајдинг Малич 2013, Kurs otvaranja i prepakivanja REZERVE,

 

Software (r) 2008-2016 by Ana computer, Arilje + 381 63 691 729 cirkovic@arilje.co.rs
Пројекат је и оптимизован је за резолуцију 1024х768 и Microsoft Internet Explorer  9.хх или Mozilla FireFox 12.0хх или новији, Google Chrome 20.x  или новији
Сва ауторска и остала права припадају исључиво СПОРТСКОМ ДУРШТВУ “АРИЉСКИ ЕКСТЕМНИ СПОРТОВИ”